Ta tak i dine behov med et smil

Flere e-bedrifter tilbyr ulike typer frakt til enhver hell. En som er veldig vanlig nå er noen ganger å bli levert til et hentested, fordi du så enkelt kan hente bestillingen når det passer deg best. Fraktløsningen er ultralett tilgjengelig, og til og med den billigste løsningen for levering.

Du bør like gjerne prøve å bestille pakken for levering til der du bor eller til jobbadressen din. Det vil vanligvis være litt dyrere, men også usedvanlig lett. Den billigste fraktmetoden vil imidlertid alltid vise seg å være å hente varene selv, noe som dessverre er avhengig av at du befinner deg i kort avstand fra nettbutikkens lager.

Frakttiden kan i noen tilfeller være ekstremt essensiell i tilfelle du trenger pakken din i løpet av kort tid, så det er derfor ganske fornuftig at du sjekker forventet leveringstid på den aktuelle varen.

Flere nettbutikker lover dag-til-dag frakt på flere varer, som imidlertid krever bestillinger før et visst tidspunkt, slik at de har mulighet til å få produktene av før de logistikkansatte på vei hjem.

Noen internettvarehus tilbyr gratis frakt, men ofte kun hvis du handler for et visst beløp. I tillegg bør du vurdere den enkleste leveringsløsningen, som ofte – uansett hvor nærme du er Viborg, Hobro eller Skagen – vil være å få budet til å bringe bestillingen din til et hentested.

Det er smart at du ser nærmere på nettbutikkens anmeldelser

Det har vist seg å være ganske enkelt for kjøpere å vurdere prisnivået til flere selskaper på nett og dermed ha en mye e-butikker fant det nødvendig å senke prisnivået på en rekke av sine produkter – for barn og babyer, men også for damer og herrer – betraktelig, og tilbyr til og med noen ganger gratis levering.

Derfor kan det likevel være lønnsomt å sammenligne noen få nettbutikker for tilbud før du fullfører handlen, slik at du er garantert å få den rimeligste prisen.

Vi anbefaler kortkjøp eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du benytte et avdragstilbud som ViaBill, dersom du ser en fordel i å dekke betalingen i flere omganger.

Før folk bestiller i en nettbutikk bør de for å være på den sikre siden lese e-butikkens forretningsavtale, men det er nok ikke særlig morsomt.

Et annet alternativ kan kanskje være å finne ut om e-butikken er godkjent av e-merket, siden det skal være en indikasjon på at e-butikken følger de offisielle danske reglene, i tillegg til butikken en gang i mellom overvåkes av fagfolk som har mye kunnskap om regelverket på området. Du tilbys også muligheten til støtte når du har problemer med handelen.

Vi anbefaler også at du er på utkikk etter de mest vesentlige forhold som kan påvirke bestillingen, som for eksempel hvilken bytterett nettbutikken tilbyr. På grunn av dette er det også viktig at du når som helst oppbevarer bestillings-e-posten din, slik at du senere kan bevise handelen din, uansett om du kjøper til en kvinne eller en mann.

Finn ut om internettselskapet er e-label godkjent

Trustpilot gir et stort antall ønskelige sjanser til å følge en del andre kunders observasjoner og på grunn av dette slår vi et slag for , at du evaluerer e-forhandlerens vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook gir deg også jevnlig utmerkede løsninger for å få et inntrykk av nettbutikkens kundetilfredshet. I tillegg ser vi til og med nettbutikker hvor du kan sende inn en anmeldelse av selskapets tjeneste, som også bør brukes til å ta stilling til kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har samarbeid med mange nettbutikker da vi formidler bedriftenes varer, og tar gebyr dersom en bruker fra vår side foretar et kjøp.

Retningslinjer angående produkter og internettsteder oppdateres jevnlig, men vi forbeholder oss retten til rettelser som kan ha blitt gjort siden sist vi oppdaterte den viste informasjonen.