Sende felger i posten

Sende felger med posten? – Bimmers.no | BMW Forum

Sende felger med posten? – Annet BMW og motorprat – Bimmers.no | BMW Forum

11. apr. 2010 — Ser det er mange som bruker posten til å sende felger m/dekk her inne.. blir det da postens egenemballert opp til 10kg x 4 da eller?

Ser det er mange som bruker posten til å sende felger m/dekk her inne.. blir det da postens egenemballert opp til 10kg x 4 da eller? Tillegg for spesialgods? Og hvordan pakker dere dette?

Anbefalt måte å få fraktet felger m/dekk? – Detailers Club Norway

3. apr. 2018 — Postnord og Schenker tar normalt ikke på seg frakt mellom privatpersoner. Bring gjør det, men enkelte priser IKKE med hodet.. Liker 1.

Sende felger med posten – Dekk/felg – VW-Audi Club Norwegen

Sende felger med posten – Dekk/felg – VW Audi Club Norwegen

Hei! Jeg har nettopp fått solgt felgene mine, og skal nå sende de med posten. Er det noen som har gjort dette før og kan komme med noen tips …

Hei! Jeg har nettopp fått solgt felgene mine, og skal nå sende de med posten. Er det noen som har gjort dette før og kan komme med noen tips til hvordan jeg bør pakke de? -Petter-

Sende pakke i Norge med tjenesten Norgespakke™ – Posten

Sende pakke i Norge med tjenesten Norgespakke™

Vi anbefaler Norgespakke™ når du skal sende en pakke i Norge. Spar tid og penger ved å betale på nett. Finn den som passer til det du skal sende.

frakt dekk posten – Frakt priser

frakt dekk posten 🇳🇴 – Frakt priser

28. jan. 2021 — Skal du finne eller sende frakt dekk posten og evt sende med Posten så kan du her finne priser og leveringstid til Grenada.

Finn og se informasjon om frakt dekk posten – priser og leveringstider 🟧

Send pakker og gods med oss | til private eller bedrifter – Bring

Send pakker og gods med oss | til private eller bedrifter – bring.no

Med Bring sender du pakker og gods til private og bedrifter både innenlands og utenlands. Velg blant alle våre tjenester, standard eller spesialløsninger.

Pakker over 35 kg – Hvordan sende store pakker – PostNord

Pakker over 35 kg – Hvordan sende store pakker | PostNord

Slik sender du pakker over 35 kg: PostNord tilbyr sending av store pakker enten som stykkgods, partigods eller hjemlevering.

sende felger – Volvo Car Club Norway

sende felger

hei bare lurte om noen har hatt noe spess erfaring om å sende felger i posten. skal kjøpe noen i trondheim og så på posten at opptil 35kg kosta det 308 hvis …

hei bare lurte om noen har hatt noe spess erfaring om å sende felger i posten. skal kjøpe noen i trondheim og så på posten at opptil 35kg kosta det 308 hvis jeg ordner forhåndsbetaling.. erfaringer? :rolleyes:

Frakte 4 stk felger og dekk komplett fra Oslo til Tromsø

Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo. Anbudstorget har over 5000 leverandører i mer enn 70 bransjer. Oppdrag 508554.

Hvor mye koster det å sende dekk med felger i posten?

Hvor mye koster det å sende dekk med felger i posten? – Generelt – Mopedportalen

17. nov. 2014 — jeg skal da sende dekk med felger i posten og jeg lurer derfor på hvor mye eller sånn ca hvor mye dette kommer til og koste meg/med …

Hvor mye koster det å sende dekk med felger i posten? – posted in Generelt: hei. jeg skal da sende dekk med felger i posten og jeg lurer derfor på hvor mye eller sånn ca  hvor mye dette kommer til og koste meg/med sporingsnummer??

Keywords: sende felger i posten