Posten el lastebil

Posten utvikler helelektrisk lastebil med Volta Trucks

Posten Norge har inngått samarbeid med Volta Trucks for å utvikle elektriske lastebiler som skal sørge for fossilfrie leveringer i de nordiske bykjernene.

Nå skal også lastebilene til Posten bli elektriske – KlimaOslo.no

Satser tungt og utslippsfritt: Nå skal også Postens lastebiler bli elektriske

5. apr. 2022 — Posten Norge har gjennom mange år erstattet fossile postbiler med elektriske kjøretøy. Nå er turen kommet til lastebiler.

Posten Norge har gjennom mange år erstattet fossile postbiler med elektriske kjøretøy. Nå er turen kommet til lastebiler.

Posten blir helelektrisk på Svalbard – setter inn verdens …

Posten blir helelektrisk på Svalbard – setter inn verdens nordligste el-lastebil – Tu.no

23. apr. 2022 — El-lastebilen som Posten nå setter i drift på Svalbard, blir verdens nordligste i sitt slag. Men den blir ikke alene om å ha elektrisk …

– Får man det til på Svalbard, kan man vel få det til hvor som helst, sier Kenneth Tjønndal Pettersen, pressesjef i Posten.

Posten med svær ordre på el-lastebiler – Bil24

Posten med svær ordre på el-lastebiler

9. feb. 2022 — Posten har i tillegg liggende inne en bestilling 13 biogassbiler og tre elektriske lastebiler. Totalt skal Volvo levere 32 elektriske og 13 …

Posten og Bring utvikler helelektrisk lastebil med Volta Trucks

Posten og Bring utvikler helelektrisk lastebil med Volta Trucks – bring.no

Posten Norge samarbeider med Volta Trucks for å utvikle elektriske lastebiler som skal sørge for fossilfrie leveringer i de nordiske bykjernene.

Posten tester ut elektriske lastebiler sammen med UiT – NRK

8. sep. 2021 — Men ikke alle har like god tro på elektriske lastebiler. Postens elektriske lastebil ankommer Tromsø. Denne elektriske lastebilen har kjørt 160 …

Posten tar i bruk elektrisk lastebil – Norsk elbilforening

11. feb. 2021 — Lanseringen markerer starten på Postens arbeid med å gå over til fornybar energi på de store kjøretøyene. Den nye elektriske lastebilen fra MAN …

Posten kjører el-lastebil på Svalbard – AT.no

Posten kjører el-lastebil på Svalbard

21. apr. 2022 — Det er verdens nordligste elektrisk drevne lastebil. … Posten har i dag fem el-lastebiler og har bestilt 65 nye el-lastebiler. Annonse.

Det er verdens nordligste elektrisk drevne lastebil.

Posten har løst kuldeutfordringen – her bruker de … – Fagbladet

Posten har løst kuldeutfordringen – her bruker de kun elektriske kjøretøy – Fagbladet.no

22. apr. 2022 — Posten har knekt koden for hvordan de skal bli fossilfrie også i arktiske forhold. En el-lastebil settes nå i drift på Svalbard.

Posten har knekt koden for hvordan de skal bli fossilfrie også i arktiske forhold. En el-lastebil settes nå i drift på Svalbard.

Nå satser Posten på el-lastebil – Dagsavisen

Nå satser Posten og Bring på el-lastebil – Dagsavisen

20. jun. 2022 — El-lastebil, Bring. Denne el-lastebilen er starten på et større miljøarbeid for Posten og Bring. (Foto: Bring).

Posten og Bring med grønn satsing på Vestlandet.

Keywords: posten el lastebil