På den måten smaker måltidet bare litt bedre

En stor del av nettforhandlere tildeler i disse dager et stort utvalg av forsendelsesmetoder. En av de populære nå for tiden er levering til en pakkebutikk, hvor det er mulig å hente varene når det er anledning til det. Metoden er derfor usedvanlig enkel, og ofte også det billigste leveringsalternativet.

På samme måte bør du vurdere å få bestillingen levert til din hjemme- eller jobbadresse. Leveringsformen viser seg ofte å være litt mindre rimelig, men også veldig enkel. Den lettest kjøpte fraktformen vil imidlertid i de fleste tilfeller være å hente bestillingen selv, men den løsningen krever at du er i nærheten av nettbutikkens bosted.

De fleste e-handlere gir 1 arbeidsdag levering på sine primærprodukter, men vær oppmerksom på at dette er betinget av at bestillingen behandles før avtalt tid, tatt i betraktning at de sannsynligvis kan få varene pakket innen kl. de logistikkansatte har fri.

Mange internettvarehus tilbyr gratis frakt, men ofte kun når du kjøper for en bestemt pris. I tillegg bør du vurdere den rimeligste løsningen for levering, som i de fleste tilfeller – uansett om du er i Esbjerg, Sønderborg eller Svenstrup – er å få rederiet til å levere bestillingen din til et utleveringssted.

Handel via internett foregår på telefon

I dag er det ekstremt enkelt for alle å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) blant flere nettbutikker og derfor kunne ikke flere nettbutikker unnslippe å redusere utsalgsprisene på produktene deres – for juniorer, og i tillegg for damer og herrer – ganske mye, og til og med noen ganger garantere gratis levering.

Det kan likevel være lønnsomt å sjekke ulike internettselskaper for rabattkoder før du handler, slik at du er garantert å få den mest attraktive prisen.

Man skal imidlertid ikke undervurdere at hvis en e-butikk selger et produkt til en pris som er utrolig beskjeden, så er det i noen tilfeller en indikator på en uærlig nettvirksomhet. Kortbetaling er likevel omfattet av en lov som beskytter kjøperen mot uautentiske nettbutikker.

Vi anbefaler generelt kortkjøp eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte deg av en avbetalingsløsning som f.eks ViaBill, hvis du foretrekker å betale ned pengene over en lengre periode.

Trustpilot gir deg ekstremt ærlige alternativer

Før noen bestiller i en e-business, kan du skumme forretningsforholdene for å være på den sikre siden, men dette er stort sett en omfattende jobb .

Et annet alternativ kan derfor være å sjekke om nettbutikken har e-merket, siden det er et bevis på at nettforhandleren anerkjenner gjeldende danske regler, samt at nettselskapet jevnlig blir revurdert pr. fagpersoner som er innført i regelverket på området. I tillegg tilbys du mulighet for support dersom du blir utsatt for problemer i prosessen med din bestilling.

Tilsvarende anbefaler vi at du følger de mest relevante reglene i forbindelse med transaksjonen, for eksempel hvilken byttepolicy nettbutikken lover. Derfor er det også avgjørende at du fortsatt oppbevarer e-postkvitteringen, slik at du kan bekrefte bestillingen i fremtiden, uansett om du er på utkikk etter et produkt til kvinne eller mann.

Det er lurt at du vurderer nettforhandlerens rangeringer

Trustpilot tilbyr fullt stabile løsninger for å finne synspunktene til ulike eksisterende kunder og derfor er det smart at du observerer e- butikkens vurderinger før du bestiller.

Facebook produserer på samme måte noen uavhengige metoder for å få et innblikk i e-selskapets popularitet. I tillegg møter vi mange nettselskaper hvor du kan skrive ned en evaluering av bedriftens tjeneste, som også skal brukes til å fornemme kundenes tilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har tette samarbeid med en rekke selskaper på nettet og introduserer deres produkter, og får betalt når brukerne våre foretar en transaksjon.