Aage samuelsen barn

Aage Samuelsen – Wikipedia

Aage Samuelsen – Wikipedia

Aage Kristian Samuelsen også kalt «Broder Aage», (født 23. januar 1915 i Skien, død 29. november 1987) var en norsk predikant, tekstforfatter og komponist …

Aage Samuelsen – Norsk biografisk leksikon

Aage Samuelsen – Norsk biografisk leksikon

Samuelsen var nummer tre av 8 søsken og vokste opp i trange kår i den fattige bydelen Bakken i Skien. Han forble hele livet en bydelspatriot. Som barn var han …

Aage Samuelsen var en av de mest betydelige ledere i den norske pinsebevegelsen etter den annen verdenskrig, som grunnlegger av pinseretningen Maran Ata (senere Vekkeropet Maran Ata), som vekkelsespredikant og ikke minst som sangforfatter og sanger. Han var en omstridt person, som ofte kom i medias søkelys. Denne artikkelen er fra bokverket Norsk biografisk leksikon, utgitt 1999–2005 Innholdet i artikkelen er ikke oppdatert siden 2005.

Aage Samuelsen – lokalhistoriewiki.no

14. aug. 2022 — Aage Kristian Samuelsen (født 23. januar 1915 i Skien, død 29. november 1987 samme sted) var vekkelsespredikant, sanger og tekstforfatter.

Frikjent 12 år etter sin død – Dagbladet

Frikjent 12 år etter sin død

14. jul. 1998 — For tre år siden – og ni år etter sin død – havnet Aage Samuelsen i en bitter … Barna til predikanten nektet å la seg DNA-teste.

For tre år siden – og ni år etter sin død – havnet Aage Samuelsen i en bitter farskapssak. I går fastslo Borgarting lagmannsrett at «Herrens jubelgutt» ikke er faren til ei 28 år gammel kvinne.

Raymond går i morfar Aages spor – Dagen

Raymond går i morfar Aages spor

18. jan. 2015 — Raymonds mor, Åse, er Aage Samuelsens nest eldste barn. Hun ble kristen et par år før sønnen. – De to verste i familien, det var meg og mamma, …

Bare én etterkommer etter Aage Samuelsen er i en tjeneste som kan ligne den han hadde. Barnebarnet Raymond er til gjengjeld helfrelst.

SJEFREDAKTØREN I TA, JAHN OTTO JOHANSEN OG …

SJEFREDAKTØREN I TA, JAHN OTTO JOHANSEN OG BARNA TIL AAGE SAMUELSEN

22. feb. 2015 — I forbindelse med Aage Samuelsens «100-årsdag» den 23. januar i år rykket … det opp med å ære barna, – ikke «100-åringen» Aage Samuelsen.

FaktuellARENA – Historisk og tidsaktuelt innhold

(Rosa) Werina Samuelsens fantasiverden og fanatiske løgner …

(Rosa) Werina Samuelsens fantasiverden og fanatiske løgner om oss

4. jul. 2017 — Fire av Elisabeth Samuelsens seks barn har fått tilsendt et brev fra … museet skal «ta vare på» det som skulle ha tilhørt Aage Samuelsen.

FaktuellARENA – Historisk og tidsaktuelt innhold

Raymond går i morfar Aage Samuelsens fotspor: – Ingen rus i …

Raymond går i morfar Aage Samuelsens fotspor: – Ingen rus i verden kan måle seg med det jeg fikk oppleve med Jesus

30. apr. 2022 — Bare én etterkommer etter Aage Samuelsen er i tjeneste for Jesus og har hatt … HÅPETS BUDSKAP: Raymond Rissmann har fagbrev som barne- og …

Bare én etterkommer etter Aage Samuelsen er i tjeneste for Jesus og har hatt en frelsesopplevelse som forandret hele livet. Barnebarnet Raymond slet med rus og har en rekke dommer han har sonet for. For 20 år siden startet det nye livet.

Åge Samuelsen kjem på museum – NRK Vestfold og Telemark

28. jun. 2017 — Det er ein historisk dag i Skien når Broder Åge kom på museum. Eller rettare sagt tinga hans. Og det er barna og familien til Åge Samuelsen …

Nyheter | Begeret full for Aages datter – Telemarksavisa

Nyheter | Begeret full for Aages datter

5. okt. 2004 — SKIEN: SV-leder Kristin Halvorsens uttalelse fra Stortingets talerstol om Aage Samuelsen har skapt sterke reaksjoner. En av Samuelsens døtre …

SKIEN: SV-leder Kristin Halvorsens uttalelse fra Stortingets talerstol om Aage Samuelsen har skapt sterke reaksjoner. En av Samuelsens døtre, Åse Samuelsen, vurderer å anmelde Halvorsen for ærekrenkelse.

Keywords: aage samuelsen barn